Uvijeti Korištenja

by Prospekt

AŽURIRANO: 21.4.2024.

Prihvaćanje uvijeta korištenja

Joyinlifecroatia.com Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja ovog portala koje je regulirano ovim Uvijetima korištenja. Korištenjem usluga i sadržaja portala Joyinlifecroatia.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvijetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem Joyinlifecroatia.com portala u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Joyinlifecroatia.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Opis usluga

Joyinlifecroatia.com neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga. Joyinlifecroatia.com posjetiteljima u dobroj namjeri informiranja pruža korištenje svog sadržaja. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Joyinlifecroatia.com portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Autorska prava

Sav sadržaj na Joyinlifecroatia.com portalu zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Joyinlifecroatia.com-a. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Joyinlifecroatia.com koristeći adresu: info@joyinlifecroatia.com. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Joyinlifecroatia.com portala i podložno je tužbi.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Joyinlifecroatia.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri te se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti eventualne podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala. PORTAL neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

PORTAL može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke PORTAL koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

PORTAL se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila PORTALA ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Zloupotreba interneta i slanje neželjene elektroničke pošte

PORTAL vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih e-mailova.

 

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na Joyinlifecroatia.com portalu vode na web-stranice i usluge koji nisu u njegovom vlasništvu niti pod njegovom kontrolom. Joyinlifecroatia.com nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Oglasi na Joyinlifecroatia.com

Joyinlifecroatia.com može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Joyinlifecroatia.com portala i sponzora.

Sadržaj portala

Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije portala Joyinlifecroatia.com već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na Joyinlifecroatia.com-u. Pošiljatelji ovih materijala prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Promjene Uvijeta korištenja

Joyinlifecroatia.com zadržava pravo promjene Uvijeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu Joyinlifecroatia.com.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo pomoću koje web mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Svaki put kada otvorite neku stranicu, web poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a u internet preglednicima možete brisati svoje kolačiće i upravljati postavkama spremanja kolačića.

Joyinlifecroatia.com koristi nužne analitičke kolačiće, kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke poput analitike i na taj način osigurali pozitivno korisničko iskustvo, te poboljšali kvalitetu i sadržaj ponudenih usluga.

Više o kolačićima pročitajte ovdje.

Za obradu osobnih podataka odgovornost snosi:

ArsMea obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge

vl.M.Tomažić Jakumatović
Martina Kontuša 2A 51000 Rijeka
joyinlife.croatia@gmail.com

Ova web stranica koristi kolačiće da bi poboljšala vaše iskustvo. Molimo vas da prihvatite korištenje kolačića, ili pročitajte više o tome kako ih ukloniti. Prihvaćam Saznaj više

Privatnost & Cookies